Gysingetrasan

Tillfälligt slut

Högabsorberande trasa i hellinne. Linet torkar snabbar än bomull och syntet, man slipper den typiskt sura skurtrasedoften. Trasan är vävd av oblekt linnegarn i kypertteknik, en vävteknik som ger en lösre och följsammare trasa än moderna. Oblekt lin suger dessutom fukt betydligt bättre än blekt lin. Trasan har en påsydd hälla, som gör att den lätt kan hängas upp på krok efter användningarna. 

Gysingetrasan är främst framtagen för golvskurning. Genom att den är stor och rejäl kan man blötlägga och skölja golven mycket effektivare än med små, moderna trasor. Suverän också i duschen och som matta i badrummet, överhuvudtaget i våtutrymmen där man vill hålla torrt. 

Mått: 65x65cm

100% oblekt lin.

Tvättråd: Blötlägg trasan i ljummet vatten innan första tvätt. Tvätta den sedan i 60-graderstvätt, gärna i maskin. Tvätta separat eller tillsammans med t ex jeans och grova arbetskläder. Använd gärna Gysinge linoljesåpa som tvättmedel. Trasan blir bara bättre ju mer den används. Förpackad med banderoll med instruktionstext. Förbrukad trasa kan slängas på komposten, lin blir jord igen.

195,00 kr